XURUI

XURUI


Zhejiang Xurui Electronic kompanija specijalizovana je za proizvodnju i razvoj mikroprekidača, preklopnog prekidača, graničnog prekidača, nožnog prekidača, poluprovodničkog releja, živin prekidač i još mnogo drugih u nizu elektronskih proizvoda pod brendom "Xurui". Sedište kompanije nalazi se u gradu Beibaikiang, Iueking, Venzhou, na obali Istočnokineskog mora, blizu luke Kiligang na severu, u neposrednoj blizini aerodroma i železničke stanice što umnogome olakšava transport robe.

Kompanija Xurui je prošla međunarodni sistem kvaliteta ISO9001, a glavni proizvodi su dobili CCC, CKC, UL, CE, TUV odobrenja i usklađeni su sa RoHS ispitivanjem. Proizvodi su osvojili desetine nacionalnih patenata. Nekoliko novih proizvoda postiglo je vodeća nacionalna naučna i tehnološka dostignuća kroz procenu i identifikaciju na pokrajinskom nivou, a proglašeno je China Electric inovativnim preduzećima, Iueking preduzećem za nauku i tehnološke inovacije, Zhejiang preduzećem za nauku i tehnološke inovacije. Xurui proizvodi se dobro prodaju po celoj Kini, a takođe se izvoze u Ameriku, Bliski Istok, Aziju i Evropu.

Ova kompanija ima integritet moderne opreme za proizvodnju i ispitivanje, obilnu tehničku snagu, uporna je uzimajući tržište kao smernicu, uzimajući prvo kvalitet kao cilj, a savršenstvo kao politiku. Xurui teži davećini kupaca pruži mnogo bolje proizvode i kvalitetniju uslugu




1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode