EUCHNER

EUCHNER


    Sigurnost za ljude, mašine i proizvode je glavni moto naše porodične kompanije jos od 1953. Stefan Euchner predstavlja treću generaciju koja je na čelu ove kompanije. Kao eksperti u sigurnosnom inženjerstvu, mi razvijamo i proizvodimo proizvode i rešenja koja su prilagođena svim zahtevima klijenata u raznim sektorima. Korišćenje naših sigurnosnih komponenti na mašinama i instalacijama pomaže smanjivanju opasnosti i rizika, što ujedno štiti i ljude i procese. Za naših 800 zaposlenih širom sveta, bezbednost je parola.

    Stabilna i bliska saradnja

     Mi smatramo da su naše mušterije mnogo više od običnih kupaca naših proizvoda. Oni su cenjeni partneri sa kojima mi blisko sarađujemo u proizvodnji najboljih rešenja.
Što se tiče kvaliteta, kriterijumi su vrlo visoki. Naši standardi kvaliteta prevazilaze one koji su određeni regulacijama i zakonima, a naše aspiracije su tek više. Mi proizvodimo sve centralne komponente unutar same kompanije koristeći najnoviju mašineriju. Štaviše, naše unutrašnje procedure za održavanje kvaliteta garantuju da nijedan proizvod ne moze izaći odavde bez detaljne provere. Garancija kvaliteta u EUCHNERU počinje i pre same prozvodnje. Svi potencijalni materijali i komponente za naše proizode se prvo podvrgnu raznim testovima u našoj laboratoriji. Tek nakon što prođu sve testove, bivaju odobreni za narednu upotrebu. Gotovi proizvodi takođe prolaze mnoga ispitivanja pre nego što se završi proizvodna faza. Koristimo najnoviju tehnologiju i sopstvene testove kako bi proizvodi prošli kroz najstrože testove za kontrolu kvaliteta – i to potpuno opravdano. Naš ISO9001 sertifikat i sistem za unutrašnju kontrolu kvaliteta omogućavaju celokupan process. Godišnje objave TÜV su jos jedan način na koji nastavljamo da se razvijamo i dugoročno održavamo standard. Činimo sve da naši klijenti dobiju ono što očekuju od EUCHNER-a: vrhunski kvalitet.


Više na : http://euchner.de/en-us/

ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Informacije

ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO

  • Daničareva 16/3, 11000 Beograd
  • Radno vreme: 9h-17h
  • Telefon:
  • +381 11 257 1922
  • +381 11 324 5552
  • Fax:
  • +381 11 324 5552
  • email: office@ep-solutions.rs

Copyright ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO 2019©  
0.02
1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode