Prekidači i Rastavljači


Predstavljanje kompaktnih prekidača, rastavljača snage, rastavljača-drišera i grebenastih energetskih prekidača- Sve iz programa Schneider Electric

Prekidači i Rastavljači


Gore prikazana selekcija prekidača i rastavljača snage iz ponude našeg partnera Schneider Electric obuhvata :

  • Vazdušne prekidače za velike struje : MasterPact MTZ, MasterPact NT, MasterPact NW
  • Micrologic zaštitne jedinice za MasterPact i Compact prekidače
  • Kompaktne prekidače i rastavljače u livenom kućištu ComPact NS, ComPact NSX, ComPact NSXm, ComPact NSXm NA
  • Rastavljače za velike struje do 6300 A MasterPact, kao i rastavljače ComPact INS, INV od 40 A sve do 2500A
  • Rastavljače-drišere Fupact
  • Rastavljače TeSys Vario
  • Grebenaste prekidače za struje do 150 A - Harmony K

Motorno zaštitni prekidači su osnovna komponenta pokretanja motora. U sebi objedinjuje zaštitu od kratkog spoja i od preopterećenja u slučaju termomagnetnog prekidača ili samo od kratkog spoja u slučaju magnetnog zaštitnog prekidača. Naš partner Schneider Electric u ponudi ima 3 serija motorno zaštitnih prekidača : EasyPact, TeSys GV2, TeSys GV3.

Schneider-ove motorno zaštitne prekidače odlikuje jednostavnost, pouzdanost uz dugotrajnost, širok izbor struja, visoka prekidna moć, čak do 100kA, uz usaglašenost sa međunarodnim standardima i sertifikatima i puno mogućih opcija koje se mogu izabrati u zavisnosti od potreba. Takođe, tu je i dodatna oprema poput daljinskih ručica za pokretanje, signalizacije isklapanja usled kratkog spoja i pomoćnih kontaktnih blokova sa NO ili NC kontaktima.

Ekonomična serija EasyPact i serija TeSys GV2 koriste tastere za pokretanja i isključivanje, dok je serija TeSys GV3 sa pokretanjem pomoću zakretne ručice. Motorno zaštitni prekidači serija TeSys GV2 i GV3 su kompatibilni sa kontaktorima serije TeSys D i TeSys K , dok su prekidači serije EasyPact TVS kompatibilni sa konaktorima EasyPact. 

Motorna zaštita je godinama unazad standardno rešenje za pokretanje motora pri povezivanju direktno na mrežu i menja kombinaciju termičkog releja i osigurača.1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode