contrinex

Contrinex - Vodeći tehnološki proizvođač induktivnih i fotoelektričnih senzora, kao i sigurnosnih RFID sistemaContrinex je jedan od vodećih svetskih proizvođača industrijskih senzora. Kompanija Contrinex je osnovana 1972. godine i smeštena u Švajcarskoj, u blizini Frajbruga i poseduje jedinstven i inovativan asortiman senzora, koji daleko nadmašuju standardne senzore prisutne na tržištu. Trenutno Contrinex zapošljava više od 500 radnika širom sveta i pokriva tržišta Evrope, Azije kao i Severne i Južne Amerike. Krajem 2021. godine Electro Pneumatic Solutions DOO započinje saradnju sa Contrinex-om i na srpsko i regionalno tržište plasira napredna senzorska rešenja.

contrinex

Contrinex je jedan od vodećih svetskih proizvođača industrijskih senzora. Kompanija Contrinex je osnovana 1972. godine i smeštena u Švajcarskoj, u blizini Frajbruga i poseduje jedinstven i inovativan asortiman senzora, koji daleko nadmašuju standardne senzore prisutne na tržištu.

Trenutno Contrinex zapošljava više od 500 radnika širom sveta i pokriva tržišta Evrope, Azije kao i Severne i Južne Amerike.

Krajem 2021. godine Electro Pneumatic Solutions DOO započinje saradnju sa Contrinex-om i na srpsko i regionalno tržište plasira napredna senzorska rešenja.

Helmholz

Contrinex - standardi i sertifikatiContrinex primenjuje stroge principe upravljanja i proizvodnje, koji se ogledaju u njegovim ISO 14001:2004 i ISO 9001:2008 sertifikatima.

Pored toga, Contrinex podleže redovnim revizijama od strane klijenata. Identične kontrole kavaliteta i opreme, kao i politike zapošljavanja i obuke osoblja primenjuju na različitim proizvodnim lokacijama, čime se garantuje dosledan kvalitet proizvoda.


Fokus proizvodnje i razvoja


contrinex


Na prvi pogled, Contrinex je tehnološki vodeći proizvođač induktvnih i fotoelektričnih senzora, kao i sigurnosnih i RFID sistema.

Jedan od fokusa je svakako visoka pozicija na tržištu minijaturnih senzora, senzora za velike radne distance kao i senzora za posebne uslove ( otpornost na visoku temperaturu, visok pritisak).

Za sada je Contrinex prisutan u 60 zemalja i proizvodi aproksimativno oko 8000 različitih proizvoda.


Zašto izabrati CONTRINEX


contrinex


Kao inovatoru u tehnologiji izrade pametnih visoko-tehnoloških senzorskih rešenja, jedna od misija Contrinexa jeste da korisnicima obezbedi prednosti i dodatnu vrednost, koja se intelignentim senzorima može postići. Contrinex senzori su proizvedeni u skladu sa najzahtevnijim Švajcarskim standardima i pružaju odličan kvalitet i pouzdanost.

Takođe je prednost ove kompanije, kvalifikovano stručno osoblje, tj.prodajni inženjeri i inženjeri aplikacija koji korisniku mogu obezbediti podršku i pomoć pri odabiru komponenti za bilo koji problem senzorike.

Šta sve CONTRINEX može da ponudi? • Pametni senzori sa merenjem visoke rezolucije, izlazima koje može da konfiguriše korinsik, ugrađenim funkcijama prediktivnog održavanja. Takođe pametni senzori poseduju direktnu komunikaciju između uređaja i dva kanala.
 • Induktivni i fotoelektrični senzori sa ugrađenim IO Link interfejsom.
 • Induktivni senzori sa operativnim distancama i do 4 puta većim od standardnih senzora.
 • Senzori kompletno izrađeni od metala, otporni na mehaničke i hemijske uticaje.
 • Induktivni senzori za trajne pritiske od 500 bar-a, kao i senzori i RFID tagovi sa radnom temperaturom do 230 stepeni Celzijusa.
 • Posebno, tu su i induktivni i fotoelektrični senzori za prehrambenu industriju sa ECOLAB odobrenjem
 • Induktivni senzori u IP68 i IP69k koji su nepropusni i mogu se koristiti na otvorenom i u prostorijama koje se peru.
 • RFID sistemi kompletno izrađeni od metala.
 • Senzori boja i kontrasta
 • Rešenja za optička vlakna
 • Sigurnosne svetlosne zavese tipa 4 i tipa 2
 • Farmaceutska industrija
 • Senzori za merenje udaljenosti

1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode