Termoregulatori


NOVUS je razvijao širok spektar industrijskih kontrolera skoro 4 decenije, obezbeđujući da vaši procesi imaju koristi od najnaprednije tehnologije, zadržavajući jedinstvenu stabilnost i performanse. Naši kontroleri se ističu kao najlakši za instaliranje i konfigurisanje na tržištu.

Termoregulatori


Industrijski termoregulatori ili često nazivani temperaturni kontroleri imaju široku raspostranjenost u industrijskim procesima, pogotovo u prerađivačkoj industriji u procesu pečenja, sušenja i sl. Koriste se i u farmaceutskoj i prehrambenoj industriji, kao i kod projektovanja medicinskih sterilizatora.

Kao što im i samo ime kaže namenjeni su upravljanju procesima u kojima je temperatura ključna veličina. Poseduju ugrađeni PID kontroler čiji su parametri ( proporcionalno pojačanje, integralna vremenska konstanta i diferencijalna vremenska konstanta ) podesivi u širokom opsegu. Ima 4 nivoa podešavanja parametara.

Electro Pneumatic Solutions isporučuje i ugrađuje termoregulatore proizvođača NIETZ koji su se pokazali kao pouzdani i sigurni u radu. Dostupne su 4 veličine kućišta i po izboru analogni strujni ili relejni izlaz. Ovi temperaturni kontroleri imaju dva alarmna izlaza, tzv.dvostruku indikaciju. Na jednojm displeju se pokazuje željena temperatura (Setting value), a na drugom trenutno ostvarena temperatura (Process Value). NIETZ-ovi termoregulatori su kompatibilni sa svim vrstama temperaturnih senzora : Pt100, PTC, termoparovi. Podrška za termoparove: K,J,L,T,R,S.
Poseduju izrazitu fleksibilnost, predviđeni su za panelnu montažu i mali potrošači energije. Ono što je prednost ovih termoregulatora je svakako izlaz za Solid State Releje.

NOVUS je razvijao širok spektar industrijskih kontrolera skoro 4 decenije, obezbeđujući da vaši procesi imaju koristi od najnaprednije tehnologije, zadržavajući jedinstvenu stabilnost i performanse. Naši kontroleri se ističu kao najlakši za instaliranje i konfigurisanje na tržištu.

N1030 - Regulator temperature
N1030 je regulator temperature koji ima PID algoritam visokih performansi u kompaktnom kućištu, sa samo 35 mm dubine.
Njegova kompaktna konstrukcija i pogodan odvojivi konektor omogućavaju lako postavljanje na panele kratkih profila, optimizujući prostor i smanjujući troškove. Ima dva izlaza uvek dostupna koji se mogu konfigurisati i kao kontrola ili kao alarm.


N20K48 - Modularni kontroler
Globalni inovativni proizvod iz NOVUS-a, s ponosom objavljujemo našu porodicu N20K48 kontrolera. Njegov novi i konzistentan koncept zasnovan je na kompaktnom, moćnom kontroleru jezgra plus rastućoj porodici mikromodula koji mu omogućavaju da ispuni širok spektar zahteva aplikacija u industriji. Njegovi odlični, isplativi mikromoduli za proširenje omogućavaju skalabilnost I/O, karakteristike i povezanost. Pored toga, to je jedan model kontrolera za celu porodicu, koji izbegava rad sa specifičnim i skupim modelima, omogućavajući lako upravljanje zalihama rezervnih delova.
NOVUS ClickNGo tehnologija za mikromodule N20K48 obezbeđuje proširivi kapacitet za zahtevnije aplikacije i standardizuje učenje i obuku tehničkog osoblja u industriji.
Izvorni Bluetooth interfejs nudi jednostavnu dijagnostiku na terenu i puštanje u rad preko QuickTune Mobile aplikacije, što smanjuje eventualne zastoje, dok USB interfejs pruža opciju konfiguracije serije, optimizujući seriju proizvodnje na radnom stolu.
Sa novim elegantnim i prepoznatljivim dizajnom, kontroler ima veliki i svetao, jasan za čitanje displej, dok zadržava kompaktno kućište dubine, što ga čini pogodnim za instalaciju u ograničenim prostorima.
Sa dizajnom fokusiranim na najbolje korisničko iskustvo, QuickTune Mobile aplikacija pruža korisniku intuitivnu mobilnu platformu za upravljanje konfiguracijom za sve kontrolere i mikromodule u radnji.
1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode