kublerKübler - Proizvodi, rešenja za industriju, trendovi poput industrije 4.0 / IIoT, pametna fabrika i pametni senzori.Kubler je jedan od vodećih svetskih proizvođača i specijalista za endokere i senzore za detekciju položaja, kretanja i nagiba kao I klizne prstenove za prenos snage, signala i podataka.

Kubler senzori se koriste u raznim industrijama, stvarajući poverenje širom sveta sa visokim performansama, robusnošću i dugim vekom trajanja.

Portfolio Kuebler premijum proizvoda zaokružuju brojači, procesni uređaji i pouzdane komponente za nadzor brzine i poređenje različitih promenljivih izmerenih vrednosti.

Kompanija Electro Pneumatic Solutions prepoznala je vrednosti koje Kubler pruža i već nekoliko godina sarađuje sa jednim od najpopularnijih proizvođača u svojoj sferi delovanja.

Kubler

Kubler je nemačka porodična kompanija, prisutna u preko 50 zemalja širom sveta. Osnovana 1960. godine i trenutno broji preko 500 zaposlenih.

Svojim proizvodima, rešenjima i uslugama omogućava tehnološki napredak korisnicima u svim segmentima industrije. Ova kompanija nudi saradnju na pet kontinenata i svojim saradnicima obezbeđuje benefite brzim, jednostavnim i naprednim rešenjima.

Kubler

Kübler ISO standardi i sertifikati

iso

Kuebler garantuje vrhunski kvalitet na svim nivoima, od proizvodnje do isporuke.

Kao porodična kompanija koja posluje na globalnom nivou, kompanija je doživljavana od strane mnogih partnera kao vrhunski proizvođač uvek fokusiran na zahtev klijenata. To rezultira proizodima, rešenjima i uslugama sa dodatnom vrednošću. Osnova za to su Kublerovi visoki standardi za proizvode. Upravljanje kvalitetom doživljava se kao glas kupca. Obezbeđivanjem kvaliteta primenom KWS procesa, izbegavaju se primedbe, žalbe i reklamacije; samim tim, smanjuju se i troškovi. Sa težnjom da budu brži, bolji i efikasniji u svim zahtevima koje dobijaju, brigom o korisnicima Kubler postavlja visoku lekstvicu u industriji.

Pouzdano kontrolišući proizvode i procese, u kompaniji Kubler koriste se prinosi prvog prolaska i statistička kontrola procesa. Kultura koja je ukorenjena u kompaniji, pridržavanjem propisa o očuvanju životne sredine, uklanjenjem otpada, kompaniju čini još efikasnijom i još brže i fleksibilnije reaguje na želje kupaca na svim lokacijama na svetu.

U integrisanom sistemu upravljanja ogledaju se zahtevi ISO 9001, ISO 50001 i ISO 14001.

Kvalitet je ono čemu kompanija Kubler teži i stoga potvrdu toga možete pronaći u sertifikatima ISO standarda koje kompanija poseduje.

Preuzmite :

DIN EN ISO 50001:2011 PÜG Energy Management System ISO 9001 KDE Fritz Kübler GmbH - Germany


Ulaganje u istraživanje i razvoj


Kubler


Razvijanje prema pristupu „Staged Gate“ rezultira naprednom planiranju kvaliteta proizvoda i procesa. Osnovni elementi analize su: FMEA, plan kontrole i lista ključnih parametara.

Zahvaljujući ovim pristupima i metodama, kompaniji Kubler je omogućeno da značajno skrati vreme razvoja i brzo i lako realizuje svoje individualne zahteve.

Elektromotorni pogoni


Kubler


Elektromotorni pogoni i upravljanje njima predstavlja Kublerovu primarnu delatnost. Kuebler u ovoj oblasti nudi kako standardna tako i specifična rešenja.

Kueblerovi enkoderi i motori predstavljaju idealan par. Kuebler je decenijama posvećen elektromotornim pogonima i tehnologiji i razvija odgovarajuća senzorska rešenja za detekciju položaja i merenje brzine. Poznati proizvođači pogona veruju Kueblerovim enkoderima, enkoderima bez ležaja i sistemima povratne sprege. Svi se temelje na najkvalitetnijim, robusnim i izdržljivim tehnologijama. U kombinaciji sa velikim i fleksibilnim izborom rešenja za montažu i ugradnju, Kuebler enkoderi su idealna rešenja za bilo koji elektromotorni pogon. Takođe, enkodere odlikuje kompatibilnost, tako da se mogu koristiti i pri zameni starog dela, kao i u nadogradnji postojećeg sistema.

Oblast linearnih merenja


Kubler


U oblasti linearnih merenja ističu se linearni magnetni merni sistemi (Magnetic length measuring systems). Kueblerovi senzori “Limes” sa magnetnom trakom koriste se u drvnoj industriji, industriji stakla, solarnoj i medicicinskoj tehnologiji.

Postoje i apsolutni i inkrementalni senzori, kao I senzori sa različitim interfejsima.

Sistemi povratne sprege za servo motore


Kubler


Prilagođavajući se zahtevima industrije, svoje dugogodišnje iskustvo u pogonskoj tehnologiji Kubler je iskoristio da predstavi svoju novu porodicu sistema povratnih informacija o motorima. Kubler je razvio svoj novi sistem povratne sprege motora u bliskoj saradnji sa istaknutim proizvođačima servo motora I pretvarača. Zasnovani na jedinstvenoj platformi, nude mnoštvo mogućnosti I pogodnosti za servo motore. Od smanjenja broja varijanti motora I standardizacije mehaničke veze između senzora I pogona, do uštede troškova duž čitavog lanca vrednosti. Takođe se dobija maksimalna fleksibilnost prilikom izbora električnih interfejsa.

Sistem povratnih informacija motora “Sendix S36” osvaja nagradu za automatizaciju 2017. godine (The Automation Award) zahvaljujući svojim karakteristikama I pre svega ogromnim prednostima za proizvođače servo motora.

Dimenzije 36,5 mm štede I vreme I novac. Novi sistemi povratnih informacija motora u svim varijantama pojedinačnog I više okreta zasnovani su na jedinstvenoj platformi. Kompaktni dizajn od 36,5 mm ostaje nepromenjen I dostupan je za sve srednje I gornje opsege performansi sa rezolucijom ≤ 2048 ppr SinCos ili ≤ 24.

Dodatna vrednost za kupca: Kompaktno rešenje senzora visoke rezolucije koje omogućava smanjenje broja varijanti motora I standardizacija načina povezivanja enkodera I elektromotornog pogona.

Displeji i brojači


Kubler


Kubler više od 60 godina razvija I proizvodi tehnologiju brojanja za ceo svet. Pored visokog kvaliteta proizvoda, posebno je impresivna raznolikost opcija za tačno i pouzdano beleženje vremena, frekvencija, energije i položaja, kao i upravljanje procesima. Svaki ekran, za svaki izmereni metar predstavlja optimalnu čitljivost u svim okruženjima.

Brojači impulsa - Sticanje broja jedinica, količina i događaja. Elektromehanički, elektronski i pneumatski brojači impulsa.

Unapred podešeni brojači – Pogodno kontroliše impulse, vreme i brzine. Elektromehanički i unapred podešeni brojači.

Sati brojila / Tajmeri – Pribavljanje kratkoročnih merenja, vremena rada I servisnih intervala. Elektromehanički i elektronski brojači.

Brojači unapred podešenih vremena – Pogodno kontroliše impulse, vreme I brzine. Elektromehanički i elektronski brojači unapred podešenih vremena.

Tahometri / prikazi frekvencije – Kontroliše i nadgleda linearne rotacione brzine i brzine protoka. Tahometar sa i bez graničnih vrednosti.

Prikazi položaja – Prikaz, upravljanje i nadgledanje položaja. Očitavanje položaja sa ili bez graničnih vrednosti.

Višenamenski uređaji – Prikladno prikazuje i kontroliše impulse, vremena I brzine. Elektromehanički i elektronski brojači.

Brojač vremena energije – Paralelno sticanje energije i vremena, na primer, za iznajmljenu opremu.

Kübler ISO standardi i sertifikati


Kubler

Apsolutno pozicioniranje kabine lifta za visine vožnje do 392 m.

Beskontaktni apsolutni merni sistem za kopiranje vratila takođe se naziva I sistem informacija o vratilu ili sistem pozicioniranja.

Izuzeno kompaktnog i vrlo robusnog dizajna, pored senzora koji detektuje položaj kabine lifta na 100% bez klizanja, uključuje i odgovarajuću jedinicu za procenu, takozvanu, jedinicu za nadzor položaja. Sigurnosni sistem sastoji se od SIL3 sertifikovanog senzora i odgovarajuće jedinice za procenu.

Ovo omogućava primenu lifta i sigurnosnih funkcija u skladu sa EN 81-20/21/50.

Kubler

Electro Pneumatic Solutions zastupnik je bogatog asortimana Kublerovih proizvoda čija je primena zastupljena u različitim industrijama.


Naš portfolio premijum proizvoda zaokružuju brojači, procesni uređaji i pouzdane komponente za nadzor brzine i poređenje različitih promenljivih izmerenih vrednosti.1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode