Kuebler

Kuebler


Kuebler je nemačka porodična kompanija, prisutna u preko 50 zemalja širom sveta.  Osnovana 1960.godine i trenutno broji preko 500 zaposlenih. Svojim proizvodima, rešenjima i uslugama omogućava tehnološki napredak korisnicima u svim segmentima industrije.

Ova kompanija nudi saradnju na 5 kontinenata i svojim saradnicima obezbeđuje benefite svojim brzim, jednostavnim i naprednim rešenjima.

 

Naša kompanija Electro Pneumatic Solutions je prepoznala vrednosti koje Kuebler pruža i početkom 2020.godine je započela saradnju sa jednim od najpopularnijih proizvođača u svojoj sferi delovanja.
 -Kvalitet

 

Kuebler garantuje vrhunski kvalitet na svim nivoima, od proizvodnje do isporuke!

Kao porodična kompanija koja dugo godina posluje globalno, sebe doživljavamo kao vrhunskog proizvođača i uvek se fokusiramo na Vašu konkretnu aplikaciju i na Vaše zahteve. To rezultira proizodima, rešenjima i uslugama sa dodatnom vrednošću. Osnova za to su naši visoki standardi za naše proizvode. Menadžment kvaliteta u našoj kompaniji doživljavamo kao glas kupca! Obezbeđujemo kvalitet primenom KWS procesa i time izbegavamo primedbe, žalbe i reklamacije i smanjujemo troškove. Želimo da budemo brži, bolji i efikasniji u svim zahtevima koje dobijamo i time visoko postavimo lestvicu u industriji. Uverite se sami!

Još par rečenica o kvalitetu  :

„Želimo da Vam ponudimo besprekorne proizvode. Puno ljudi širom sveta radi da bi Kuebler mogao da dostigne ovaj cilj. Mi smo kompetentni i orijentisani na rešenja u slučaju reklamacije i žalbe, čak i ako uzrok problema ne leži u našem proizvodu. U roku od 5 radnih dana dobićete od nas predlog i moguće rešenje.“ 

 

-Sertifikati  i standardi

 

Zahtevi standarda ISO9001, ISO50001 i u budućnosti ISO14001 ogledaju se u Kuebler-ovom integrisanom sistemu upravljanja.

Pogledajte sertifikate na  :

 

 

-Tehnička podrška

Zajedničkim snagama se brzo i lako pronalazi pravo rešenje! Za sva pitanja o  proizvodima kao i ako tražite specifičan proizvod za Vašu aplikaciju, obratite se Kuebler-ovim stručnjacima i uštedite svoje vreme.

 

                                                                                       Industrije

 

Elektromotorni pogoni :

Elektromotorni pogoni i upravljanje njima predstavlja našu primarnu delatnost. Kuebler u ovoj oblasti nudi kako standardna tako i specifična rešenja.

Kuebler-ovi enkoderi i motori predstavljaju izvanredan par!  Kuebler je decenijama posvećen elektromotornim pogonima i tehnologiji i razvija odgovarajuća senzorska rešenja za detekciju položaja i merenje brzine. Poznati proizvođači pogona veruju Kuebler-ovim enkoderima, enkoderima bez ležaja i sistemima povratne sprege! Svi se temelje na najkvalitetnijim , robusnim i izdržljivim tehnologijama. U kombinaciji sa velikim i fleksibilnim izborom rešenja za montažu i ugradnju, Kuebler enkoderi su idealna rešenja za bilo koji elektromotorni pogon. Takođe, enkodere odlikuje kompatibilnost, tako da se mogu koristiti i pri zameni starog dela a i u nadogradnji postojećeg sistema.

U Kuebler-ova rešenja za elektromotorne pogone spadaju 
:
        -Oblast linearnih merenja

U oblasti linearnih merenja ističemo linearne magnetne merne sisteme ( Magnetic length measuring systems). Kuebler-ovi senzori Limes sa magnetnom trakom se koriste u drvnoj industriji, industriji stakla, solarnoj i medicicinskoj tehnologiji. Postoje i apsolutni i inkrementalni i sa različitim interfejsima. 


-Beskontaktni Inkrementalni Limes LI20 i LI50 sa magnetnim trakama B1 i B2


- Beskontaktni Apsolutni Limes LA10 i LA50 sa magnetnim trakama BA1 i BA5

-Nagrade i priznanjaKuebler je dobitnik nagrade "TOP 100 Innovator"  za 2018.godinu!          
                                                                                                                                                                                                  Kuebler je nosilac priznanja "TOP Job Employer" za 2018.godinu!


ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO

Electro Pneumatic Solutions d.o.o je osnovan u Srbiji 2014-te godine i posluje preko svojih kancelarija u Beogradu, Novom Sadu i Kraljevu. Sa ponosom ističemo da smo se za ovih 5 godina visoko pozicionirali u sektoru industrijske automatizacije.

Informacije

ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO

  • Daničareva 16/3, 11000 Beograd
  • Radno vreme: Ponedeljak - Petak 09 - 17h
  • Telefon:
  • 011 257 1922
  • +381 64 659 66 55
  • +381 62 800 70 46
  • email: office@ep-solutions.rs

Copyright ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO 2021©  
0.04
1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode