hiring
Postanite deo našeg tima

Zbog konstantnog rasta potražnje naših usluga I proizvoda na tržištu u potrazi smo za novim članovima tima.

Započni svoju karijeru ovde

Sveže diplomirani ili iskusni profesionalci koji traže promenu u karijeri Kompanija Electro Pneumatic Solutions, pokriva čitav niz industrijskih procesa ne samo u Srbiji, već i u regionu, kao vodeći dobavljač tehnologije u oblasti automatizacije i lider performansi u programima industrijskih procesa, mašinskih procesa, proizvodnji energije i robotskim rešenjima. U EPS-u industrijsku opremu činimo dostupnom svuda, gde obuhvatamo na stotine delatnosti pružajući oslonac svojim partnerima u industrijskoj automatici.

Tražite novu avanturu?

Kao talenat na tržištu, vaše veštine, iskustvo i znanje su nam važni. Vaše iskustvo u apliciranju za ulogu u našoj kompaniji nam je dragoceno. Imajući ovo na umu, stvorili smo EPS bazu kandidata. Verujemo da sticanje talenta ne treba biti samo proces, već celokupno iskustvo. Baza kandidata za EPS oživeće proces zapošljavanja u EPS-u. Pomoći će vam da razvijete svoju aplikaciju - pomoći će vam sa smernicama o različitim koracima ocenjivanja i pružiće vam informacije i savete o svakom koraku iskustva pri zapošljavanju.

Program za mlade talente

Želite da svoju novu univerzitetsku diplomu postavite za lidera u industriji? Naš budući program za talente ima za cilj da zaposli, razvije i zadrži talentovane fakultete u uzbudljivim mogućnostima na mnogim lokacijama, u interakciji sa raznolikim timom profesionalaca u industriji. Možemo ponuditi jednogodišnje ili dvogodišnje pripravničke položaje (u zavisnosti od lokacije) koji će novim inženjerima i nedavno diplomiranim studentima omogućiti da razviju veštine kroz različita iskustva. To je fantastičan način da naučite naše poslovanje i započnete izgradnju karijere sa EPS-om.

Trenutne pozicije:
Inženjer Prodaje
Magacioner


Svakog meseca objavljujemo poslove u oblasti inženjeringa, marketinga, prodaje i još mnogih drugih.

Postani deo pobedničkog tima spremnog za zajedničko ostvarivanje rezultata i kreiranja najboljeg korisničkog iskustva.

Ukoliko ste spremni da prihvatite nove izazove, naučite nove veštine i unapredite znanje, pošaljite nam svoj CV na e-mail adresu: office@ep-solutions.rs

1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode