Pneumatika


U ovom domenu imamo uspešnu i dugogodišnju saradnju sa našim partnerom, nemačkom kompanijom Festo. Brend koji nudi rešenja u svakoj sferi industrijske automatizacije, posebno u pneumatici i elektropneumatici. Proizvodi koje možete videti u pregledu ove stranice imaju primenu u bukvalno svim tipovima industrije, a mi smo ih koristili najviše u industriji hrane i pića, namenskoj industriji, prerađivačkoj industriji

Pneumatika


U ovom domenu imamo uspešnu i dugogodišnju saradnju sa našim partnerom, nemačkom kompanijom Festo. Brend koji nudi rešenja u svakoj sferi industrijske automatizacije, posebno u pneumatici i elektropneumatici. Proizvodi koje možete videti u pregledu gore imaju primenu u bukvalno svim tipovima industrije, a mi smo ih koristili najviše u industriji hrane i pića, namenskoj industriji, prerađivačkoj industriji itd.
Pošto Festo omogućava svojim korisnicima naručivanje proizvoda po specijalnim zahtevima i može se kreirati sopstvena konfiguracija proizvoda, mi smo pokrili samo osnovne izvedbe i tipove proizvoda a svakako nam se možete obratiti ako vam je potreban proizvod koji trenutno nije u ponudi.
Iz ponude izdvajamo :

  • Pneumatske aktuatore :
-Cilindre sa klipnjačom, bez klipnjače , kao i one proizvedene po ATEX direktivi pogodne za primenu u zapaljivim sredinama
 
-Rotacione aktuatore (kada je potrebno da pneumatsku energiju pretvorimo u rotacionu)
 
-Tandem cilindre
 
-Zaustavne cilindre
 
-Cilindre sa linearnim vođenjem
 
  • Vakuum tehniku
-Od vakuum tehnike možemo izdvojiti vakuum generatore , vakuum gripere koji se izrađuju u više od 5000 varijanti
  • Pneumatske ventile i ventilske razvodnike
-Od pneumatskih ventila u pregledu proizvoda možete videti samo mali deo od onog šta možemo da isporučimo. Ventili svih vrsta, manualno ili električno pokretani.
  • Dodatna pneumatska oprema
-Priključci svih vrsta, spojnice, priključci za creva sa različitim načinom spajanja, pneumatske cevi i pneumatski razvodnici.
  • Oprema za pripremu vazduha pod pritiskom1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode