helmholz

helmholz

Helmholz - Vaš ekspert za PROFINET i industrijske mreže.
Savršena rešenja za potrebe vaše automatizacije.Kao specijalista za industrijsku komunikaciju, Helmholz, prepoznao je kompaniju Electro Pneumatic Solutions kao pouzdanog partnera koji nudi rešenja za industriju 4.0 i pokazuje kako nove tehnologije istinski mogu da stvore dodatnu vrednost. Težnja Helmholz-a je da pruži savršeno rešenje za svaki zadatak automatizacije, pametne proizvode I proizvode bliske postojećim na tržištu, jednostavnu, brzu i efikasnu podršku.

Najistaknutija rešenja proizvođača Helmholz u oblasti industrijske automatizacije :

  • Komponente za S7
  • Komponente za industrijske mreže
  • Distribuirani I/O sistemi
  • Industrijska rešenja na daljinu
  • Industrijski “Eternet” (konektori, prekidači, itd.)
  • Pretvarač interfejsa
Helmholz

Najviši standardi kvaliteta i pouzdanosti omogućavaju sigurnost u dizajnu i tokom rada. Kompletni proces razvoja i proizvodnje proizvoda Helmholz odvija se interno ili se vodi iz sedišta naše kompanije u Großenseebach-u u Franconiji.

Visoki standardi kvaliteta i performansi pružaju, više od 30 godina, osnovu za ponos našim proizvodima. Upravljanje kvalitetom sertifikovano prema DIN ISO 9001: 2015 standardu prati izradu svakog Helmholz-ovog proizvoda kroz sve faze procesnog lanca.

Integrisani sistemi za nadzor pomažu nam u nadgledanju složenih proizvodnih procesa na svakoj lokaciji proizvodnje, a moć inovacije, timski rad i sjajan osećaj za kvalitet osnova su za izradu manjih i lakših komponenata i elegantnije rešavanje zadataka.

 
 

Želja Helmholz je da obezbedi savršeno rešenje za svaki zadatak u oblasti industrijske automatizacije:

Bezbroj rešenja iz jednog izvora


Helmholz


Sa savremenim i pametnim rešenjima koje pruža kompanija Helmholz, visoki zahtevi za industrijske mreže u vremenima u kojima se brzo razvija automatizacija, mogu biti zadovoljeni lako i efikasno. Helmholz raspolaže sveobuvatnim komponentama i sistemima za automatizaciju.

Kompanija nudi sofisticirane proizvode za svoje projekte i automatizaciju, od decentralizovanih I/O Sistema, preko prekidača i repetitora, mrežnih prolaza i zaštitnih zidova do integrisanih rešenja za daljinsko upravljanje.

Više i više


Helmholz


Najviši standardi kvaliteta i pouzdanosti pružaju sigurnost u dizajnu i tokom rada. Kompletan proces Helmholz proizvodnje, planiranja i razvoja proizvoda, odvija se unutar sedišta preduzeća, u Grosenzebahu, u Frankoniji. Upravljanje kvalitetom sertifikovan prema DIN ISO 9001: 2015 prati pojavu svakog Helmholz proizvoda kroz sve faze lanca procesa.

tuv

Made in Germany


za Helmholz nije samo slogan, jer razvoj i proizvodnja proizvoda kontroliše se iz sedišta Grosenzebaha, I prati se u svim proizvodnim lokacijama u Nemačkoj.

Završna montaža i inspekcija odvija se na internom odeljenju za proizvodnju u sedištu kompanije. Visoki standardi kvaliteta i performansi obezbedili su temelj vredan ponosa Helmholzovim proizvodima više od trideset godina. U cilju ispunjenja ovih standarda, Helmholz je sertifikovan prema DIN ISO 9001: 2015 još od 1999. godine. Integrisani sistemi za praćenje pomažu u praćenju složenih proizvodnih procesa na svakoj proizvodnoj lokaciji.

Inovativni i pouzdani


Moć inovacije, timski rad i sjajan osećaj za kvalitet osnova su za dizajniranje manjih i lakših komponenata i elegantnije rešavanje zadataka.

Osnovna težnja kompanije Helmholz je pružanje savršenog rešenja za svaki zadatak automatizacije: pametne i bliske proizvodima na tržištu i nekomplikovanu, brzu i efikasnu podršku.1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode