Helmholz

Helmholz


Kao specijalista za industrijsku komunikaciju, Helmholz nudi rešenja za industriju 4.0 i pokazuje kako nove tehnologije istinski mogu da stvore dodatnu vrednost.

Najistaknutija rešenja proizvođača Helmholz u oblasti industrijske automatizacije :

 
Želja Helmholz je da obezbedi savršeno rešenje za svaki zadatak u oblasti industrijske automatizacije : Vaše rešenje za svaki problem.
 
Bezbroj rešenja iz jednog izvora
Sa savremenim i pametnim rešenjima Helmholz, visoki zahtevi za industrijske mreže u vremenima u kojim se brzo razvija automatizacija mogu biti zadovoljeni lako i efikasno
 
Više i više
 
Najviši standardi za kvalitet i pouzdanost omogućavaju sigurnost u izradi i tokom rade operacije. Kompletan proces Helmholz proizvodnje, razvoj i proizvodnja odvija se unutar ili je usmerena od sedišta preduzeća, u Großenseebach u Frankonii. Upravljanje kvalitetom sertifikovan prema DIN ISO 9001: 2015 prati pojavu svakog Helmholz proizvoda kroz sve faze lanca procesa.
 
Made in Germany
 
Made in Germany za nas nije samo slogan: razvoj i proizvodnja naših proizvoda se kontroliše iz naše sedišta u Großenseebach, i odvija se u proizvodnim lokacijama u Nemackoj.
 
Zavrsna montaža i inspekcija odvija se na internom odeljenju za proizvodnju u sedištu firme.  Visoki standardi za kvalitet i performanse su obezbedili temelj za ovaj ponos u našim proizvodima za više od 30 godina. U cilju ispunjenja ovih standarda, bili smo sertifikovani prema DIN ISO 9001: 2015 od 1999. Integrisani sistemi za praćenje nam pomogne da prati složene proizvodne procese na svakoj proizvodnoj lokaciji.

Sertifikat o zastupništvu :Više na :

http://helmholz.de/en

ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO

Electro Pneumatic Solutions d.o.o je osnovan u Srbiji 2014-te godine i posluje preko svojih kancelarija u Beogradu, Novom Sadu i Kraljevu. Sa ponosom ističemo da smo se za ovih 5 godina visoko pozicionirali u sektoru industrijske automatizacije.

Informacije

ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO

  • Daničareva 16/3, 11000 Beograd
  • Radno vreme: Ponedeljak - Petak 09 - 17h
  • Telefon:
  • 011 257 1922
  • +381 64 659 66 55
  • +381 62 800 70 46
  • email: office@ep-solutions.rs

Copyright ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO 2021©  
0.05
1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode