Novakon
Integritetom, inovativnošću i uslugama prilagođenim korisniku, kroz dizajn, istraživanje i razvoj, Novakon nudi prilagođena, intuitivna i pouzdana industrijska rešenja koja niko ne nadmašuje.Novakon Co., Ltd. je tajvanska kompanija za proizvodnju HMI operator panel-a i softverskih resenja(IIoT) kreiranih na bazei postojece hardverske infrasturkture. Kao namenski HMI (Interfejs čovek-mašina) i IIoT (Industrijske internet stvari) razvoj softvera i proizvođač hardvera i naše izuzetne prilagođene usluge pružaju klijentima kroz širok spektar tehnologija koje poznajemo. Kao dokaz prave vrednosti istraživanja i razvoja MIT-a i proizvodnje, ne samo da se mogu ponuditi prilagođene softverske ODM usluge, već takođe pružanju najboljih funkcija i usluga proizvoda za različite industrijske primene. Kao renomirana kompanija u industriji, NOVAKON proizvodi ciljaju tržišta u SAD, Evropi i Tajvanu.

Novakon se fokusira na dugoročne investicije u istraživanje i razvoj kako bi smanjio troškove uvođenja mera automatizacije pored zadovoljavanja potreba različitih vertikalnih aplikacija

ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ PROIZVODAnovakon

NOVAKON donosi preko 20 godina iskustva u razvoju HMI tehnologije. Aktivno se bavi istraživanjem i razvojem, kao i dizajnom i proizvodnjom softverskih i hardverskih proizvoda.

NOVAKON se prvenstveno fokusira na proizvodnju industrijskih HMI sistema ARM arhitekture, što uključuje RISC arhitekturu HMI hardverske platforme: ARM zasnovane sisteme za primenu IIoT-a i Industri 4.0 Solution, procesore uključujući ARM9/ARM Cortek A8/ARM Cortek A9 Dual-Lite i razne serije hardverskih platformi

CISC arhitektura: Različiti industrijski panelni računari dizajnirani koristeći Ks86 sistem koji je usvojio vrhunski industrijski HMI hardver

Program za uređivanje HMI softvera – iFace Designer: Softver podržava Linuk i Vindovs operativne sisteme. Poseduje široku lepezu ugrađenih grafičkih vidžeta i usluga, i usvaja okruženje za uređivanje prilagođeno korisniku i intuitivno u dizajniranju operativnog interfejsa koji zadovoljava i industrijske i estetske zahteve, čime se drastično smanjuje vreme izlaska na tržište za naše klijente. Njegova multifunkcionalna dodatna oprema za proširenje uključuje Bluetooth, Vi-Fi, GSM, NBIoT, itd., što povećava mogućnosti bežične komunikacije HMI-a. Uobičajeni protokoli kao što su RestAPI/MKTT/OPC UA su razvijeni da poboljšaju funkcije prenosa podataka između softvera iFACE Designer i cloud/edge servera.

Istraživanje i razvoj ODM/OEM prilagođenih projekata na različitim vertikalnim tržištima: Režim tehničke podrške za istraživanje i razvoj je konvertovan u režim dizajna i primene, ili „DNK“ (Design and Application).

HMI


novakon

novakon

Razvoj i iskustvo


Sa više od dve decenije istraživanja i razvoja, proizvodnje i prodaje u HMI industriji, NOVAKON obeležava rođenje premijerne serije HMI iskustava; prvi u svojoj klasi.

novakon

Umetnost i tehnologija


Vođen važnosti korisničkog iskustva, NOVAKON je stigao nadaleko i naširoko da spoji najsavremeniju tehnologiju i inspirativne koncepte dizajna. Sa svojim intuitivnim interfejsom, NOVAKON ima za cilj da poveže čoveka sa mašinom, umetnost sa tehnologijom

novakon

Intuicija i osećaj


Interfejs koji je jednostavan za korišćenje poboljšava korisničko iskustvo pružajući direktne i intuitivne načine upravljanja mašinom.

novakon

Vizija i svet


NOVAKON proizvodi su najatraktivniji na tržištu sa teksturiranim izgledom koji otvara horizont za novu generaciju HMI-a. Fokusiramo se na razvoj korisničkog iskustva kako bismo na kraju postavili novi standard za HMI.

novakon

Kvalitet i vrednost


Interfejs koji je jednostavan za korišćenje poboljšava korisničko iskustvo pružajući direktne i intuitivne načine upravljanja mašinom.

novakon

GLAVNE KOMPETENCIJE

SOFTVER, SERVIS I REŠENJE

novakon


Softver iFace Designer HMI (Softver) je temeljno jezgro NOVAKON-ovih poslovnih operacija, a proteže se na UI/UKS dizajn i jedinstvene prilagođene usluge (Servis) za različite industrijske aplikacije. Besprekorna integracija više hardverskih platformi se zatim sprovodi kako bi se obezbedila HMI ključna rešenja (rešenje na jednom mestu).

RAČUNARSKI INTEGRISANU PROIZVODNJU (CIM)

novakon


Pored isporuke SCADA i HMI rešenja u CIM kontrolnim i nadzornim slojevima, NOVAKON takođe pruža idealna rešenja i prilagođene usluge za IIoT Gatevai koji se koristi za prikupljanje podataka, kao i Dashboard koji se koristi za prostoriju za poslovne situacije.


Electro Pneumatic Solutions zastupnik je brenda NOVAKON za prodaju na teritoriji Srbije.
1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode