NIETZ

NIETZ


Nietz electric co. je kompanija, osnovana 2005., koja se bavi razvojem visokotehnoloških proizvoda, proizvoda u oblasti industrijske automatizacije . Nietz je kompanija fokusirana na rezultate na polju proizvodnje, istraživanja I prodaje inteligentnih uređaja, koje možemo sresti u gotovo svakom proizvodnom procesu, postrojenju, u industriji uopšteno.
Trenutna osnovna proizvodnja obuhvata frekventne regulatore ,servo sisteme, sisteme za kontrolu pokreta I kompletnu dodatnu opremu. Tehnološki napredni proizvodi ove kompanije nalaze primenu u najrazličitijim aplikacijama u industriji kao što su : kompresori, pumpe, ventilatori, mašine za obradu tekstila, štamparske mašine, mašine za pakovanje, dizalice, kranovi I ostalo.

Electro Pneumatic Solutions, kao  zastupnik za prodaju i tehničku podršku na teritoriji Srbije,  ima uspešnu dugoročnu I rastuću saradnju sa Nietz electric co. u oblasti prodaje I ugradnje Nietz-ovih uređaja I sistema.

Celokupna proizvodnja ove kompanije ispunjava stroge bezbednosne i druge zahteve o čemu svedoče brojni sertifikati.

Na našem sajtu možete pronaći sledeće proizvode ovog proizvođača :


 

 

 


 

 


 

 


 

 

 ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO

Electro Pneumatic Solutions d.o.o je osnovan u Srbiji 2014-te godine i posluje preko svojih kancelarija u Beogradu, Novom Sadu i Kraljevu. Sa ponosom ističemo da smo se za ovih 5 godina visoko pozicionirali u sektoru industrijske automatizacije.

Informacije

ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO

  • Daničareva 16/3, 11000 Beograd
  • Radno vreme: Ponedeljak - Petak 09 - 17h
  • Telefon:
  • 011 257 1922
  • +381 64 659 66 55
  • +381 62 800 70 46
  • email: office@ep-solutions.rs

Copyright ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO 2021©  
0.05
1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode