HO-Matic stezni (pinch) ventili


HOmatic pinch ventili - Ako tražite ventile za kontrolu mnogo različitih vrsta medija. Mi smo specijalisti za kontrolu gasovitih i tečnih medija i abrazivnih materijala
Ovi ventili predstavljaju idealno rešenje u industrijskim pogonima za doziranje, punjenje, kontrolu protoka i proces mešanja.

HO-Matic stezni (pinch) ventiliBrošura je dostupna klikom na sliku iznad...

Od svog osnivanja 1977. godine, HO-Matic svakodnevno nastoji da pruži jedinstvene proizvode, u kombinaciji sa najboljom mogućom uslugom kako bi aktivno pomogao i podržao svoje klijente. Ime HO-Matic je međunarodno poznato po svojim inovativnim i uspešnim linijama proizvoda za kontrolu različitih vrsta medija. U središtu svih naših proizvoda su patentirani HOmatic stezni (pinch) ventili. Sve veći asortiman proizvoda sa modularnim sistemom pokriva skoro sve oblasti primene kupaca. Na osnovu godišnjeg rada i primene sa našim ventilima, HO-Matic poseduje visoko iskustvo i ponosi se izgrađenom reputacijom. „Proizvedeno u Švajcarskoj“ je za HO-Matic princip i predstavlja najviši kvalitet. U kombinaciji sa mladim i motivisanim timom, u mogućnosti smo da brzo odgovorimo na sve zahteve kupaca. Veoma smo ponosni na naše brze rokove isporuke. HO-Matic obezbeđuje pristup blizak tržištu, uz podršku svojih distributera širom sveta. Znanje o različitim zahtevima kupaca se kasnije razmatra i primenjuje u razvoju proizvoda.

Pinch ventili predstavljaju idealno rešenje u industrijskim pogonima za doziranje, punjenje, kontrolu protoka i proces mešanja. Svoju posebnu primenu pronalaze u postrojenjima gde se rukuje sa abrazivnim ili korozivnim materijalima i sredinama gde dolazi do ekstremnih temperaturnih razlika.
Odlično su rešenje za regulisanje i doziranje abrazivnih, korozivnih i vlaknastih proizvoda kao što su granule, prah, pelet, prašina i tečnosti koje sadrže čvrste materije. Neke od prednosti pinch ventila su slobodan protok proizvoda bez blokada, minimalno trenje, 100% bez curenja, kao i mala težina.

   

   

         

     
 

1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode