Tehnička podrška

Tehnička podrškaNaši inženjeri vam stoje na raspolaganju u vezi sa  bilo kojim problemima koji se tiču kako odabira adekvatne opreme, tako i kod problema koji se javljaju u konkretnim praktičnim aplikacijama I u garantnom roku I van njega. Važan pokazatelj našeg ozbiljnog pristupa ovom segmentu posla, ogleda se u činjenici da je čak  30%  kadrova kompanije Electro Pneumatic Solutions angažovano na poslovima tehničkog servisa i podrške.  Naš tim za tehničku podršku svakodnevno odgovara na veliki broj telefonskih poziva i e-mail-ova poslovnih partnera, izvođača radova, inženjera, tehničara i pojedinaca. Možete nas kontaktirati direktno telefonom, ili putem e-maila. Ukoliko Vam je potrebna pomoć u vezi sa pronalaženjem tehničke dokumentacije za naše proizvode, preuzimanjem softvera, izradom aplikacija ,puštanjem u rad ili imate bilo koji problem , budite slobodni i obratite nam se.
Kao jedan od vodećih sistem integratora, u okviru tehničke podrške pružamo :
  • Savete pri izboru odgovarajuće opreme za Vaš projekat
  • Dostavljanje originalne tehničke dokumentacije
  • Puštanje u rad
  • Izlazak na teren I rešavanje problema u hitnim slučajevima
  • Potrebne obuke
Za veći deo proizvoda iz našeg opusa postoji odgovarajući softver koji skraćuje vreme puštanja u rad I omogućava uvid u bitne veličine koje karakterišu rad pogona.
Electro Pneumatic Solutions d.o.o poseduje licencirane softvere za većinu naših proizvoda.
Posebno, naš tim tehničke podrške učestvuje u razvoju segmenta “Baza Znanja”, gde je uloženo dosta vremena I truda u kreiranje tehničke dokumentacije na srpskom jeziku, primere tipičnih projekata I aplikacija sa našim proizvodima, čime našim klijentima omogućavamo direktan uvid u prednosti I mane korišćenja naše opreme. Ono što je inovativno je da prikupljamo iskustva korisnika naših usluga i proizvoda i u skladu s tim kasnije ukazujemo na najbitnije stvari na koje treba obratiti pažnju kod određenog proizvoda ili aplikacije.

Za pristup “Bazi znanja” obratite nam se na :

tehnicka.podrska@ep-solutions.rs

i tim putem saznajte više o :

- Samom projektovanju sistema automatizacije
- Prednostima automatizacije
- PLC programiranju
- Uštedi energije i novca u HVAC sistemima
- Upravljanju radom pumpnih sistema, kao i o monitornigu pumpnih sistema
- Primenama naše opreme i komponenti

Kada govorimo o primenama naših proizvoda posebno ističemo dokumentaciju na srpskom jeziku za implementaciju naših proizvoda u najčešće izvođene projekte, kao i softversku podršku.
 


   
1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode