O nama

Profesionalan i partnerski pristup poslovanju

Poslovna rešenja prilagođena Vašim potrebama

Automatizovana i moderna rešenja

Široka lepeza proizvoda odmah dostupnih sa lagera

Kontinuirana modernizacija i digitalizacija poslovnih rešenja

ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO pruža sveobuhvatan program za kontrolu i automatizaciju industrijskih procesa, nudi kompletna rešenja po sistemu "ključ u ruke” i na poseban zahtev klijenta, isporučuje nadogradnje postojećih postrojenja.

Svojim korisnicima nudimo najefikasnija rešenja uz garanciju pouzdanosti i kvaliteta. Brza isporuka i ugradnja svih segmenata industrijske opreme za kontrolu, čime izlazimo u susret željama i potrebama klijenta, predstavljaju za nas ne samo obavezu, već i profesionalni izazov.

Ko smo mi

Electro Pneumatic Solutions je firma osnovana u Srbiji 2014. godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću sa sedištem u Beogradu.

Prvobitno bazirana na trgovini i ugradnji pneumatske opreme na teritoriji Srbije, kompanija ubrzo proširuje portfolio usluga. Predani rad i usavršavanje znanja na predmetnim poslovima, omogućili su nam da izađemo iz predviđenih okvira poslovanja radeći kompleksnije poslove i ulazeći u komplementarne tehnologije. Danas, kompanija Electro Pneumatics Solutions, pokriva čitav niz industrijskih procesa ne samo u Srbiji, već i u regionu, kao vodeći dobavljač tehnologije u oblasti automatizacije i lider performansi u programima industrijskih procesa, mašinskih procesa, proizvodni energije i robotskim rešenjima.

Poslovni program

Kao pouzdan i samostalan partner pružamo širok asortiman usluga negujući visoke etičke standarde uz odgovoran odnos prema društvenoj zajednici i životnoj sredini.

U cilju ispunjavanja individualnih potreba naših klijenata i postizanja održivog razvoja kompanije, počevši od dizajna, razvoja softvera i hardvera, programiranja modernih uređaja za automatizaciju (PLC, HMI, PCS, DCS SCADA), preko proizvodnje niskonaponskih razvodnih ormara, ormara elektromotornih pogona, montaže, testiranja, puštanja u rad do obuke korisnika i podrške, Electro Pneumatic Solutions permanentno proširuje obim poslovanja prilagođavajući se savremenim tržišnim principima.

Samo prvoklasna oprema i najbolja rešenja dovoljno su dobri za naše klijente

Dostupnost i fleksibilnost ka svim vrstama kupaca, uz iskustvo i posvećenost naših stručnjaka učinili su da kompanija Electro Pneumatic Solutions postane prepoznata i visoko pozicionirana na tržištu kao lider na polju sistemske integracije industrijske opreme. Zastupnici smo brendova koji su vodeći u svetu u svojim oblastima delovanja i njihove proizvode, uz naša rešenja, implementiramo u pogone korisnika, pružajući im time sigurnost i pouzdanost, uštedu vremena i novca.

Lista partnerskih brendova čiji proizvodi i rešenja obećavaju najviši kvalitet, proširivala se, prateći razvoj poslovnog programa naše firme. Pored Festa, Burketa i Rossa, poznatih brendova u svetu pneumatike, hidraulike i automatike, pomeranjem fokusa na oblast kontrole elektromotornih pogona, vremenom uspostavljamo saradnju sa renomiranim proizvođačima energetskih pretvarača kao što su Schneider Electric, Invertek Drives i Nietz Electric Co. Shangai.

Angažmanom u sferi frekventne regulacije i kontrole servo motora ušli smo u partnerstvo sa Schneider Electric-om čime je za Elektro Soltions-u započeo novi razvojni ciklus. Schneider Electric obezbeđuje celokupan asortiman opreme za procese kontrole i automatizacije u industriji, pored programa za stambeno poslovne objekte koji spaja funkcionalnost i estetiku na jednom mestu.

Kao ekskluzivni distributeri reprezentativnih kompanija Kubler i Euchner, preuzimamo odgovornost kako u pogledu pouzdanosti distribucije opreme, tako i u pogledu inoviranja, unapređenja i održavanja tekućih projekata naših klijenata.

Snaga je u nama

Zasluge za kontinuirani rast i unapređenje poslovanih rezultata u zemlji i inostranstvu, kompanija Electro Pneumatic Solutions duguje pre svega viziji, dobroj strategiji i jasno definisanim ciljevima svojih zaposlenih. Uspeh Electro Pneumatic Solutions-a proističe iz visoko obrazovanog i stručnog tima inženjera sa iskustvom, znanjem i progresivnom orijentacijom.

Vodeći se tržišnom perspektivom, EP Solutions poklanja značajnu pažnju obrazovanju, čime obezbeđuje usavršavanje znanja i unapređenje profesionalnih kompetencija svojih zaposlenih.

Ulažemo u zadovoljstvo i motivaciju zaposlenih radi njihovog ličnog rasta i postizanja što boljih rezultata i dugoročnog opšteg napretka.

Korak ispred drugih

Electro Pneumatic Solutions nastoji da bude korak ispred konkurencije postavljajući standarde poslovanja na najviši nivo, intenzivno ulažući u ljude, sredstva rada i primenu modernih standarda poslovanja.

Razvojna strategija kompanije bazira se na kontinuiranoj modernizaciji. Digitalizacija koja je inkorporirana u procese rada preduzeća nije samo trend, već operativna realnost. Razvijanje siistema automatizacije i robotizacije za nas predstavljaju imperativ i putokaz za budućnost. Prepoznajući značaj automatizacije na globalnom nivou mi inspirišemo naše korisnike da uđu u zanimljiv i perspektivan svet automatizacije. Nudimo mogućnost povećanje produktivnosti, bolju kontrolu proizvodnog procesa. lakše održavanje i smanjenje broja operatera na mašinama, uz veliku uštedu energije, primenom automatizacije koja sve više postaje nezamenljiv segment modernog poslovanja u težnji ka ekonomičnosti i permanentnoj optimizaciji proizvodnih programa.

1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode