Puštanje u rad

Puštanje u rad


PUSTANJE SISTEMA U RAD
 
     Preko 10 godina iskustva u  rešavanju problema širom sveta u različitim kulturama, naučilo nas je da je važno razumevanje kako ljudi, automatizacija i mašine rade zajedno. Puštanje u rad nije samo razumevanje tehnologije, već i način na koji korisnik misli. Imamo dugogodišnje iskustvo u puštanju u rad, uključujući procese za tečne namirnice, rastvor amonijaka, hidroelektrane, rudarska rešenja, rešenja za metale i robote.

     Uz naše proizvode i usluge, možete dostignuti nov, viši stepen učinka i kontrole vašeg proizvodnog procesa, samim tim povećanje produktivnosti i smanjenje troškova.

       Puštanje u rad je naša specijalnost, a našim klijentima osiguravamo najkvalitetnije stručnjake i vrhunska rešenja, osiguravajući poštovanje zahteva  kupaca, ispunjavajući najkraće periode zatvaranja i zahtevne proizvodne zahteve. Naš tim za puštanje u rad garantuje najbolje stručnjake na licu mesta za sve faze pre početka rada, testiranja i puštanja u pogon. Naš cilj je da pregledamo i testiramo komponente postrojenja, osiguravajući da su objekti u skladu sa projektom.
  Puštanje u rad je poslednji korak u realizaciji jednog projekta, ali svakako ne najmanje bitan i njemu treba posvetiti dosta pažnje i detaljne analize, kao i samom projektovanju i izvođenju radova. Na licu mesta možemo da testiramo rad PLC programa, serijsku komunikaciju, industrijsku mrežu i upravljanje pomoću touch panela.
  Ako je u pitanju elektromotorni pogon, testiraćemo samu ispravnost motora kao i njegov rad, pošto nas iskustvo uči da motore starije generacije treba ispitati.
  Ukoliko Vaš proizvodni proces uključuje i frekventnu regulaciju, izvodimo kompletno ožičavanje i parametrisanje samog frekventnog regulatora.

ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO

Electro Pneumatic Solutions d.o.o je osnovan u Srbiji 2014-te godine i posluje preko svojih kancelarija u Beogradu, Novom Sadu i Kraljevu. Sa ponosom ističemo da smo se za ovih 5 godina visoko pozicionirali u sektoru industrijske automatizacije.

Informacije

ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO

  • Daničareva 16/3, 11000 Beograd
  • Radno vreme: Ponedeljak - Petak 09 - 17h
  • Telefon:
  • 011 257 1922
  • +381 64 659 66 55
  • +381 62 800 70 46
  • email: office@ep-solutions.rs

Copyright ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO 2021©  
0.04
1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode