commissioning

Electro Pneumatic Solutions - Puštanje u radPreko 10 godina iskustva u rešavanju problema širom sveta u različitim kulturama, naučilo nas je da je važno razumevanje kako ljudi, automatizacija i mašine rade zajedno. Puštanje u rad nije samo razumevanje tehnologije, već i način na koji korisnik misli. Imamo dugogodišnje iskustvo u puštanju u rad, uključujući procese za tečne namirnice, rastvor amonijaka, hidroelektrane, rudarska rešenja, rešenja za metale i robote.

Uz naše proizvode i usluge, možete dostignuti nov, viši stepen učinka i kontrole vašeg proizvodnog procesa, samim tim povećanje produktivnosti i smanjenje troškova.


Puštanje u rad je naša specijalnost, a našim klijentima osiguravamo najkvalitetnije stručnjake i vrhunska rešenja, osiguravajući poštovanje zahteva kupaca, ispunjavajući najkraće periode zatvaranja i zahtevne proizvodne zahteve. Naš tim za puštanje u rad garantuje najbolje stručnjake na licu mesta za sve faze pre početka rada, testiranja i puštanja u pogon. Naš cilj je da pregledamo i testiramo komponente postrojenja, osiguravajući da su objekti u skladu sa projektom.

Puštanje u rad je poslednji korak u realizaciji jednog projekta, ali svakako ne najmanje bitan i njemu treba posvetiti dosta pažnje i detaljne analize, kao i samom projektovanju i izvođenju radova. Na licu mesta možemo da testiramo rad PLC programa, serijsku komunikaciju, industrijsku mrežu i upravljanje pomoću touch panela.

Ako je u pitanju elektromotorni pogon, testiraćemo samu ispravnost motora kao i njegov rad, pošto nas iskustvo uči da motore starije generacije treba ispitati.

Ukoliko Vaš proizvodni proces uključuje i frekventnu regulaciju, izvodimo kompletno ožičavanje i parametrisanje samog frekventnog regulatora.

commissioning

1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode