Industrijske mreže - Gateway, switch-evi i ruteri


Electro Pneumatic Solutions može Vam obezbediti najbolja rešenja u oblasti industrijskih mreža u saradnji sa našim partnerom u ovoj oblasti, nemačkim brendom Helmholz i Schneider Electric, i samim tim unaprediti vaše postrojenje i sačuvati  vreme i novac.

Industrijske mreže - Gateway, switch-evi i ruteri


Shodno potrebama globalnog tržišta, unutar različitih i zahtevnih industrijskih branši, Electro Pneumatic Solutions može Vam obezbediti najbolja rešenja u oblasti industrijskih mreža i samim tim sačuvati vreme i novac. Investicija u industrijsku mrežnu komunikaciju se uvek , pre ili kasnije, isplati, sudeći po tome da su tendencije današnje industrije usmerene ka što jednostavnijem umrežavanju.

Danas je u upotrebi veliki broj standardizovanih komunikacionih mreža – industrijskih magistrala. Izbor odgovarajućeg standarda zavisi od zahteva konkretne primene, ali i od faktora kao što su dostupnost uređaja koji podržavaju konkretni standard i njihove cene.

Za svaki standardni komunikacioni protokol možemo da ponudimo veliki broj proizvoda čije tehničke karakteristike možete svakako pogledati u pregledu samih proizvoda :

Modbus je serijski protokol koji predstavlja nadgradnju RS-232, sa ciljem njegove primene kao industrijskog komunikacionog protokola. Namijenjen je za povezivanje računara, PLC-ova, operatorskih terminala, senzora, motora i drugih tipova I/O uređaja.

-Profibus je pametna, fieldbus tehnologija. Uređaji u sistemu su povezani sa centralnom linijom. Jednom povezani, ovi uređaji mogu da razmenjuju informacije na efikasan način, mada mogu ići i izvan okvira komunikacije u automatizaciji. PROFIBUS uređaji mogu takođe učestvovati samodijagnostici i dijagnostici povezivanja. Na najosnovnijem nivou, PROFIBUS koristi superioran dizajn svojih OSI slojeva i jednostavnu topologiju.

-Ethernet
-Profinet
-CAN

Na ovom polju imamo izuzetnu saradnju sa nemačkom kompanijom Helmholz, koja je jedna od najuspešnijih kompanija u ovoj oblasti poslednjih godina I čiji se proizvodi u sferi  industrijskih mreža koriste u industrijama širom sveta.

1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode