Siemens city at night


Siemens AG je tehnološka kompanija fokusirana na industriju, infrastrukturu,
transport i zdravstvenu zaštitu.Siemens je vodeći inovator u automatizaciji i digitalizaciji.
Njihova misija je da kroz savete i podršku pomognu, kupcima iz diskretnih i procesnih industrija, u njihovoj digitalnoj transformaciji.
Siemens neprestano širimi svoj portfolio digitalnog preduzetništva kako bi sadržao vrhunske tehnologije i ponudio kompletna rešenja kompanijama svih veličina.

Kombinovanjem stvarnog i digitalnog sveta, kompanija osnažuje klijente da transformišu svoje industrije i tržišta, pomažući im da transformišu svakodnevicu za milijarde ljudi.

Odlična kontrola i nadzor operatera sa SIMATIC HMI

SIMATIC HMI


Sa SIMATIC HMI (Human Machine Interface), možete implementirati konzistentna, sveobuhvatna rešenja za industrijsku vizuelizaciju najzahtevnijih procesa za industrijsku kontrolu i nadzor.


Imajte koristi od maksimalne efikasnosti u inženjeringu i primene inovativne kontrole sa briljantnim ekranom, direktno na mašini, za praćenje proizvodnih linija i složenih industrijskih postrojenja.


Savršena kontrola i nadzor mašina sa SIMATIC HMI

SIMATIC HMI predstavlja pravo rešenje za svaki zadatak vizuelizacije. Ovi sistemi se mogu brzo i fleksibilno prilagoditi vašim specifičnim zahtevima.

Dugi niz godina, i u brojnim industrijama, SIMATIC HMI sistemi su obezbedili maksimalnu efikasnost u kontroli i nadzoru mašina.
SIMATIC HMI paneli i inženjerski softver dokazuju svoju vrednost iz dana u dan, širom sveta, a kompanije koriste ovaj inovativni sistem vizuelizacije da postave osnove za uspeh u izgradnji mašina i postrojenja za, u sve većoj meri, digitalizovano okruženje.

SIMATIC HMI Comfort ekrani imaju brojne funkcionalnosti i predstavljaju rešenja za kompleksne zadatke.

Siemens HMI
Siemens weather hmi

Za sva okruženja

Od upravljačkog panela direktno na mašini do složenih industrijskih rešenja, robusni SIMATIC HMI paneli i industrijski računari ispunjavaju sve zahteve za upotrebu u teškim okruženjima, u raznim industrijama, i veoma su skalabilni sa ekranom dijagonale od 4 do 24 inča.

Siemens weather hmi

Za sve namene

Od malih rešenja na nivou mašine sa osnovnim funkcijama do SCADA rešenja za celo postrojenje, SIMATIC WinCC softverski sistemi su visoko efikasni zahvaljujući inženjeringu u TIA Portal-u, sa skalabilnim i fleksibilno proširivim opsegom funkcija za sve aplikacije.

Siemens weather hmi

Opremljen za budućnost

Sa inovativnim SIMATIC HMI sistemima u hardveru i softveru, spremni ste da ispunite zahteve digitalne transformacije! Kombinacija najsavremenijih tehnologija i moćnih sistema omogućava vam da implementirate sve složenije procese i pouzdano odgovorite na veće zahteve, što zauzvrat štiti vaše investicije.

Siemens factory

SIMATIC HMI uređaji za kontrolu i nadzor pokazali su izdržljivost kroz bezbrojne primene u svim industrijama.Razmišljanje o automatizaciji unapred


U Siemens-u volimo industrijsku automatizaciju i svakodnevno pokrećemo digitalnu transformaciju, zajedno sa našim klijentima i partnerima.


Sa jedinstvenim konceptom automatizacije Totally Integrated Automation (TIA), mi obezbeđujemo besprekornu interakciju svih komponenti i nadležnosti.


SIMATIC S7-1500

Korišćenje SIMATIC S7-1500 kontrolera daje vam vrhunske performanse i ugrađenu održivost u budućnosti.


Možete pretvoriti najsofisticiraniji dizajn mašina u stvarnost zahvaljujući modularnoj strukturi kontrolera, koji pruža pouzdanu pomoć dok gradite svoj put kroz digitalnu transformaciju.
Siemens factory
1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode