Motortronics automated factory

Motortronics je sa vama na svakom koraku!


Motortronics™ soft starteri obezbeđuju sigurna, pouzdana i isplativa rešenja
za motorno kontrolisane procese, sisteme obrade i proizvodnju.

Sa više od 42 godine iskustva i specijalizacije u proizvodnji kontrola motora naizmenične struje i proizvoda za zaštitu motora, Motortronics je, bez premca, svetski lider. Kao kompanija koja je isporučila, širom sveta, milione poluprovodničkih startera i kontrolera u gotovo sve industrije, stekli su više iskustva iz proizvodnih procesa od bilo kog drugog proizvođača.

Osnovan 1982. godine, Motortronics je stvoren iz inovacije. Bili su prva kompanija na svetu koja je proizvela digitalni 3-fazni soft starter koji štedi energiju i od tada nikada nisu prestali sa inovacijama. Kao svetski lider specijalizovan za proizvodnju soft startera, kontrolu motora na naizmeničnu struju i proizvoda za zaštitu motora, Motortronics ima veliko iskustvo u saradnji sa multinacionalnim timovima i radu po međunarodnim standardima.

Motortronics dizajnira i pravi prilagođene soft startere za neke od najvećih svetskih brendova automatizacije koji ispunjavaju međunarodne standarde. Njihovi dizajnerski i inženjerski timovi poznati su po tome da mogu kreirati kvalitetan proizvod koji će zadovoljiti vaše potrebe.

MOTORTRONICS


Osnovano 1982. godine, sedište kompanije nalazi se u Klirvoteru na Floridi, a kompanija ima objekte u Britanskoj Zapadnoj Indiji, Kini, Južnoj Koreji i Velikoj Britaniji, sa preko 600 zaposlenih.


Predstavništva kompanije nalaze se širom sveta, a Motortronics je sada jedan od najvećih proizvođača kontrola napajanja na svetu.


Motortronics building
World map

Snažni, robusni soft starteri koji štede energiju dokazani u hiljadama različitih namana širom sveta

Motortronics soft starteri nude mnoge inovativne funkcije koje pružaju stvarne prednosti u različitim industrijama.

water pumps

Tehnologija voda

water pumps

Grejanje, ventilacija i hladjenje

water pumps

Brodarstvo

water pumps

Nafta i gas

water pumps

Rudarstvo

water pumps

Prehrambena industrija

water pumps

Papirna i drvna industrija

water pumps

Proizvodnja i obrada

Motortronics automated factory
Motortronics
Motortronics

AC napon napajanja: 200 – 600 VAC
Opseg amperaže: 17 to 361 Amps
Kućište: IP00/IP20/NEMA 1

Agilni soft starter

Soft starteri koji menjaju igru VMX-agility ™razvijeni da nadmaše stroge zahteve klijenata za kontrolu motora industrijske automatuzacije. VMX-agility ™ pruža stabilne rampe pokretanja i zaustavljanja za glatke, efikasne performanse. Tri standardne veličine okvira pokrivaju sve tipične primene od 7,5 kV do 250 kV na 500 VAC, 15-350 HP na 600 VAC.

i23 pametne predprogramirane aplikacije
Optimizujte VMX-agility™ za vašu specifičnu aplikaciju pritiskom na dugme. Izaberite bilo koji od 23 unapred programirana profila za podešavanje i spremni ste za manje od jednog minuta.

3S Tehnologija
Profili za automatsku kontrolu rampe obezbeđuju glatke performanse pokretanja i zaustavljanja, obezbeđujući stabilno ubrzanje i usporavanje u svim uslovima rada.

Potpuna zaštita motora od preopterećenja sa funkcijom “termalne memorije”.

Upravljanje monofaznim i trofaznim motorima.

Motortronics
Motortronics

AC napon napajanja: 200 – 600 VAC
Opseg amperaže: 17 to 1250 Amps
Kućište: IP00/IP20/NEMA 1

Premium soft starteri

Sa jedinstvenom kombinacijom pametnih funkcija, VMX-Synergy Plus™ postavlja nove standarde performansi za soft startere.

Inkorporacija Motortronics-ove jedinstvene iERS tehnologije omogućava VMX-Synergy Plus™ da isporuči neprevaziđene performanse soft startera (mekog pokretanja) uz mogućnost uštede energije na delimično opterećenim motorima.

VMX-Sinergi Plus™ koristi Motortronics-ov globalno poznat i45 pametni paket predprogramiranih aplikacija. Ovo omogućava korisniku da programira jedinicu za bilo koju uobičajenu aplikaciju u četiri jednostavna koraka koristeći intuitivnu tehnologiju ekrana osetljivog na dodir.

Sa ugrađenom potpunom zaštitom od preopterećenja motora, VMX-Synergy Plus™ bogat funkcijama će zadovoljiti sve ključne kriterijume dizajna.

Motortronics-ova patentirana iEPC tehnologija pruža značajnu konkurentsku prednost. iEPC inteligentno prati opterećenje motora i podešava napon i struju koja se isporučuju na motor koji proporcionalno odgovara efikasnoj brzini rada motora i efikasnoj potrošnji energije na motorima.

Motortronics
Motortronics

AC napon napajanja: 200 – 480 VAC
Opseg amperaže: 17 to 1080 Amps
Kućište: IP00/IP20/NEMA 1

Niskonaponski soft starter

Redefinisanje soft startera

Kako veličina proizvoda i kapacitet kućišta postaju sve veći fokus, kompanija Motortronics je razvila VMX-Synergy™ da isporuči najveći odnos snage i veličine u odnosu na bilo koji drugi soft starter. Pored toga, VMX-Synergy™ koristi Motortronics-ovu globalno poznatu funkciju automatskog podešavanja koja omogućava korisniku da programira jedinicu za bilo koju uobičajenu aplikaciju koristeći jednostavan proces u četiri koraka. Da bi održao korak sa savremenom tehnologijom, VMX-Synergy™ uklanja potrebu za dugmadima i koristi tehnologiju intuitivnog ekrana osetljivog na dodir.

Sa ugrađenom potpunom zaštitom od preopterećenja motora, kao i potpunim evidentiranjem podataka, ventilatorima koji se mogu servisirati na terenu, nadogradivim firmverom i opsežnim programiranjem ulaza/izlaza, VMX-Synergy™ ispunjava sve ključne kriterijume dizajna.

iERS je patentirani sistem za uštedu energije sa kombinovanim unutrašnjim bypass kontaktorom za uštedu energije na lagano opterećenim motorima do 32%.

Motortronics
Motortronics

AC napon napajanja: 230 – 460 VAC
Opseg amperaže: 5 to 41 Amps
Kućište: IP20/NEMA 1

Kompaktni soft starter

Isplativ soft starter za male indukcione motore na naizmeničnu struju

VMX-PFE™ je inovativni razvoj kompanije Motortronics, koja ima 30 godina iskustva u proizvodnji inovativnih dizajna na tržištu soft startera.

Sa snagama od 1,1 kV do 22 kV, VM-PFE™ je idealno postavljen da podrži sve indukcione motore na naizmeničnu struju koji se danas koriste. Jednostavna montaža na DIN šinu čini VMX-PFE™ prirodnim izborom za distributere i kupce.

Koristeći prednosti Motortronics-ove izvrsnosti u inženjeringu, VMX-PFE™ kombinuje kvalitet i pouzdanost koje ste očekivali. Ovo je jedan proizvod koji ispunjava sve okvire. Profili za automatsku kontrolu rampe obezbeđuju glatke performanse pokretanja i zaustavljanja, dajući stabilno ubrzanje i usporavanje u svim uslovima rada.

3S tehnologija omogućava meki start od 30 sekundi i vreme mekog zaustavljanja od 30 sekundi, što drugi sistemi ne mogu postići. Tako VMX-PFE™ može da dostigne klasu rada Trip Class 30 pri startovanju za teže aplikacije pokretanja.

Motortronics
Motortronics automated factory
Motortronics building


Motortronics building


OLED komandni ekran
6 jezični meni
Potpuna I2t zaštita motora od preopterećenja
USB za učitavanje/preuzimanje parametara i datoteka
Modbus komunikacioni protokol

1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode