Schneider Electric Uređaji za besprekidno napajanje - UPSSchneider Electric Uređaji za besprekidno napajanje - UPS


UPS, skraćenica za besprekidno napajanje – neprekidni izvor napajanja, je uređaj koji omogućava nesmetano napajanje električnom energijom u slučaju nestanka struje. Ujedno štiti uređaje od prenapona i vrši korekciju sinusnog oblika električne struje.
Kompanija Electro Pneumatic Solutions svojim klijentima pruža vrhunski kvalitet električne opreme, u bilo kom trenutku, na bilo kom mestu. U skladu sa tim, svoju postojeću ponudu proširili smo najkvalitetnijim sistemima za neprekidno napajanje brendom Schneider Electric. Ponuda obuhvata: prenaponsku zaštitu, Back – UPS i Smart – UPS uređaje koji se koriste za zaštitu poslovnih računara i aplikacija gde je potreban stabilan i čvrst napon.
Ponudom smo obuhvatili: Easy UPS 1 PH SRVS, SMVS i BVS serije.
BVS – Stand-by UPS serija reaguje samo na potpuni prekid napajanja iz mreže I pad napona. Napravljena je da napaja uređaje male snage (ruter, modem, VOIP), kao i uređaje velike snage (računar I gejming konzole). Poseduje veliki broj utičnica i prilagođava se instalaciji u raznim okruženjima.
Serija SMVS – Line Interactive UPS se odlikuje time da je invertor uvek aktivan, u praznom hodu je i spreman za rad. Čist oblik sinusnog talasa, dizajniran da oponaša korisnu energiju, podržaće Vaše uređaje i obezbediti rezervno napajanje iz baterije.  
SRVS serija predstavlja On-Line UPS visokokvalitetne, konkurentne uređaje vodećeg najpouzdanijeg brenda u industriji zaštite energije. Prava dvostruka konverzija pruža čist napon, regulaciju frekfencije I reaguje momentalno. Ovaj UPS minimizira troškove instalacije omogućujući upotrebu manjih generatora i kablova. Štiti povezanu opremu od prenapona, munja, nestanka struje I drugih anomalija u napajanju.
UPS sistemi kompanije Schneider Electric predstavljaju najpouzdanije rešenje u svetu pre svega zato što je u istraživanje i razvoj uloženo više nego kod drugih kompanija. Naš zadatak je da očuvamo svoju reptaciju pažljivo birajući svoje partnere.
1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode