HMI-Paneli na dodir i industrijski računari


   HMI (paneli na dodir i industrijski računari)

Instalacija jednostavna, za podešavanje i rukovanje, Magelis Ljudski interfejsi (HMI) nude jednostavan i efikasan način povezivanja sistema, prikupljanja podataka i predstavljanja informacija u sadržajnom fo

HMI-Paneli na dodir i industrijski računari


    Paneli


   Osnovne HMI panele su idealne za dijagnostiku, dodavanje postavki sistema i podešavanje sistema kod jednostavnih ili kompaktnih aplikacija. Koriste isti isti moćan softver za programiranje kao Moćniji Magelis HMI za skraćenje vremena implementacije i nude kompaktnu veličinu koja se uklapa u tesne prostore.

   Napredni HMI Paneli


   Otkrijte našu široku paletu naprednih HMI panela koja omogućavaju korisnicima da upravljaju zahtevnim zahtevima aplikacije. Od industrijskog modularnog korisničkog okruženja visokih performansi do ručnih panela, konstruisani su da ispune vaše specifične potrebe za HMI aplikacijom pomoću otvorenosti, raznovrsnih veličina panela, ekranima dodira i interfejsima tastature.

    Industrijski računari i monitori

Istražite sveobuhvatnu paletu intuitivnih industrijskih PC računara za unapređenu produktivnost da biste poboljšali iskustvo rukovaoca. Naši industrijski PC ugrađuju najnovije tehnologije kako bi obezbedili atraktivno i otvoreno rešenje koje je posebno prikladno za proizvođače mašina. Ovaj servis uključuje veliki izbor veličine ekrana (10.1», do 21.5»), projektovanih kapacitetnih ekrana sa više dodira i visoke modularnosti.

 


  HMI softver za konfigurisanje

Naš HMI softver Vam omogućava da kreirate i uredite ekrane za aplikacije koji upravljaju sistemima automatizacije za Magelis HMI panele i industrijske PC računare. Pomoću EcoStruxure Operator Terminal Expert softvera, možete da upravljate konfiguracijom ekrana dodira pomoću dizajna korisničkog interfejsa i gesta. Koristite dizajner jeo da biste upravljali klasičnom konfiguracijom za celokupan HMI opseg. Dobijte podršku koja vam je potrebna od EcoStruxure Machine SCADA Expert da biste konfigurisali Magelis iPC za data zahtevnu i složenu vizuelizaciju.

 


  USB pomoćni pribor za Magelis panele

Funkcionalnost Magelis HMI može da se produži uz dodatnu opremu povezanu sa USB serverom. Ove inovativne dodatne opreme mogu se lako instalirati i koristiti sa HMI terminalima. Njihova konfiguracija deo je celokupnog projekta HMI i smeštena u terminalnu memoriju. Biometrički prekidač, osvetljeni prekidač Panel i tastatura montiraju se kroz rupu od 22 mm i pojednostavljuju instalaciju.

 


 

ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO

Electro Pneumatic Solutions d.o.o je osnovan u Srbiji 2014-te godine i posluje preko svojih kancelarija u Beogradu, Novom Sadu i Kraljevu. Sa ponosom ističemo da smo se za ovih 5 godina visoko pozicionirali u sektoru industrijske automatizacije.

Informacije

ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO

  • Daničareva 16/3, 11000 Beograd
  • Radno vreme: Ponedeljak - Petak 09 - 17h
  • Telefon:
  • 011 257 1922
  • +381 64 659 66 55
  • +381 62 800 70 46
  • email: office@ep-solutions.rs

Copyright ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO 2021©  
0.06
1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode