Motorno zaštitni prekidači


Motorno zaštitni prekidači su osnovna komponenta pokretanja motora. U sebi sadrže zaštitu od kratkog spoja i od preopterećenja u slučaju termomagnetnog prekidača ili samo od kratkog spoja u slučaju magnetnog zaštitnog prekidača. Naš partner Schneider Electric u ponudi ima 3 serija motorno zaštitnih prekidača : EasyPact, TeSys GV2, TeSys GV3.
Motorno zaštitni prekidači


Motorno zaštitni prekidači su osnovna komponenta pokretanja motora. U sebi objedinjuje zaštitu od kratkog spoja i od preopterećenja u slučaju termomagnetnog prekidača ili samo od kratkog spoja u slučaju magnetnog zaštitnog prekidača. Naš partner Schneider Electric u ponudi ima 3 serija motorno zaštitnih prekidača : EasyPact, TeSys GV2, TeSys GV3.

Schneider-ove motorno zaštitne prekidače odlikuje jednostavnost, pouzdanost uz dugotrajnost, širok izbor struja, visoka prekidna moć, čak do 100kA, uz usaglašenost sa međunarodnim standardima i sertifikatima i puno mogućih opcija koje se mogu izabrati u zavisnosti od potreba. Takođe, tu je i dodatna oprema poput daljinskih ručica za pokretanje, signalizacije isklapanja usled kratkog spoja i pomoćnih kontaktnih blokova sa NO ili NC kontaktima.

Ekonomična serija EasyPact i serija TeSys GV2 koriste tastere za pokretanja i isključivanje, dok je serija TeSys GV3 sa pokretanjem pomoću zakretne ručice. Motorno zaštitni prekidači serija TeSys GV2 i GV3 su kompatibilni sa kontaktorima serije TeSys D i TeSys K , dok su prekidači serije EasyPact TVS kompatibilni sa konaktorima EasyPact. 

Motorna zaštita je godinama unazad standardno rešenje za pokretanje motora pri povezivanju direktno na mrežu i menja kombinaciju termičkog releja i osigurača.                                                                                                                                                                   

ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO

Electro Pneumatic Solutions d.o.o je osnovan u Srbiji 2014-te godine i posluje preko svojih kancelarija u Beogradu, Novom Sadu i Kraljevu. Sa ponosom ističemo da smo se za ovih 5 godina visoko pozicionirali u sektoru industrijske automatizacije.

Informacije

ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO

  • Daničareva 16/3, 11000 Beograd
  • Radno vreme: Ponedeljak - Petak 09 - 17h
  • Telefon:
  • 011 257 1922
  • +381 64 659 66 55
  • +381 62 800 70 46
  • email: office@ep-solutions.rs

Copyright ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO 2021©  
0.05
1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode