Motori


EPS svojim klijentima obezbeđuje širok izbor motora po najpovoljnijim cenama. Elektro motori  zauzimaju bitno mesto u svakoj proizvodnji , kao i kod pogona pumpi i ventilatora.

Motori


Za nas motori nisu „crna kutija“. Detaljno proučavamo novosti na tržištu motora i u skladu s tim se trudimo da našim klijentima obezbedimo motore koji ispunjavaju njihove zahteve i potrebe. Kako su potrebe industrije sve više okrenute ka sinhronim motorima sa permanentnim magnetima na rotoru, zbog njihovog stepena korisnog dejstva tj.zbog  toga što ne postoje gubici u rotorskom namotaju tako ih i mi uključujemo sve više u naše projekte.

Potrebno je pomenuti da su u standardnoj ponudi motori koji se koriste u industrijskoj automatizaciji tj.Servo motori , Step motori i motori sa integrisanim kontrolerom. Detaljnije o njima se može naći u samom opisu i tehničkoj dokumentaciji isto.

Naravno, na poseban zahtev isporučujemo i ugrađujemo :

-Standardne asinhrone motore sa kaveznim rotorom

-Asinhrone motore sa namotanim rotorom

-Jednosmerne motore sa nezavisnom pobudom

-Jednosmerne motore sa rednom pobudom

Što se tiče dodatnih opcija, dostupni su motori sa ugrađenom elektromagnetnom kočnicom kao i motori izrađeni u Ex zaštiti. U slučaju potrebe za ovakvom vrstom motora, molimo kontaktirajte nas putem mail-a.

ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO

Electro Pneumatic Solutions d.o.o je osnovan u Srbiji 2014-te godine i posluje preko svojih kancelarija u Beogradu, Novom Sadu i Kraljevu. Sa ponosom ističemo da smo se za ovih 5 godina visoko pozicionirali u sektoru industrijske automatizacije.

Informacije

ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO

  • Daničareva 16/3, 11000 Beograd
  • Radno vreme: Ponedeljak - Petak 09 - 17h
  • Telefon:
  • 011 257 1922
  • +381 64 659 66 55
  • +381 62 800 70 46
  • email: office@ep-solutions.rs

Copyright ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO 2021©  
0.06
1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode