Industrijska napajanja


Electro Pneumatic Solutions svojim klijentima preporučuje prekidačke izvore napajanja Weho Power Supplies. Napajanja su fleksibilna, za različite primene i namenjena različitim vrstama montaže. U pregledu stranice, izdvojili smo za Vas najpovoljnije izvore napajanja iz svake od kategorija.

Industrijska napajanja


Kao što je poznato prekidačka napajanja ( Switching Mode Power Supplies) skoro u potpunosti su zamenila linearna napajanja, u industrijskoj primeni, najviše zbog svog visokog stepena iskorišćenja(veći i od 80% iz razloga rada tranzistora u režimima zakočenja i zasićenja) . Nedostaci prekidačkog napajanja, poput EMI smetnji i sl., se u velikoj meri otklanjaju pravilnom instalacijom a i projektanti uređaja sve više pažnje obraćaju na elektromagnetnu interferenciju.
Uglavnom naša napajanja mogu da rade sa dva ulazna naponska nivoa( ugrađen udvostručivač napona) i nivo ulaznog napona se obično podešava prekidačem.
    U saradnji sa proizvođačem, našim partnerom Weho , imamo široku paletu proizvoda industrijskih napajanja,tj.različite izvedbe prekidačkih napajanja , opsega izlaznog napona 5-48V, snaga do 1200W :

-Klasična sa ventilatorom za hlađenje ( S i LRS serija)
-Napajanja za montažu na DIN šinu ( DR i MDR serija)
-Napajanja za LED rasvetu ( LPV serija)


Nadamo se da ćete u ovom izboru pronaći željeni izvor jednosmernog napajanja. Više informacija , kao i tehničku specifikaciju možete pogledati u samim opisima proizvoda.

ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO

Electro Pneumatic Solutions d.o.o je osnovan u Srbiji 2014-te godine i posluje preko svojih kancelarija u Beogradu, Novom Sadu i Kraljevu. Sa ponosom ističemo da smo se za ovih 5 godina visoko pozicionirali u sektoru industrijske automatizacije.

Informacije

ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO

  • Daničareva 16/3, 11000 Beograd
  • Radno vreme: Ponedeljak - Petak 09 - 17h
  • Telefon:
  • +381 11 257 1922
  • +381 64 659 66 55
  • +381 62 290 996
  • email: office@ep-solutions.rs

Copyright ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO 2020©  
0.06
1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode